Despre noi

Inaugurata in luna martie 2007, este una dintre cele mai moderne spalatorii din tara datorita modului de organizare si a utilajelor de ultima generatie pe care le detine.

Linia de spalare si curatire ecologica este complet automatizata, iar personalul ce o deserveste are o calificare deosebita.

Dotarile pe care le avem ne permit sa curatam, spalam, calcam si sa impachetam in bune conditii, intr-un timp foarte scurt, urmatoarele produse:
» Lenjerii
» Prosoape
» Fete de masa
» Naproane
» Servetele
» Confectii textile, perdele, draperii, covoare, machete

Covoarele si mochetele se spala si se curata profesional, culorile se improspateaza, iar aspectul lor va fi impecabil.
Pentru indepartarea petelor se vor aplica metode eficiente de eliminare.

Spalatoria si curatatoria ecologica are drept obiectiv sa puna la dispozitia celor doua mari categorii de consumatori:
» hoteluri , restaurante, spitale, unitati militare;
» persoane private carora le sunt oferite servicii personalizate;

Serviciile personalizate sunt de cea mai buna calitate, in termen rapid si cu respectarea tuturor cerintelor de mediu.

Pentru a-si indeplini obiectivele, spalatoria si curatatoria ecologica a dezvoltat o structura de productie de capacitate mare, formata din echipamente moderne si performante, de provenienta italiana si belgiana.

Avem cei mai bine pregatiti angajati, si materiale (detergenti furnizati de renumite firme germane, emolienti, substante pentru indepartat pete, etc.) recomandate de specialisti.

Tehnologiile competitive, implementate de conducerea manageriala, experienta si seriozitatea in raport cu clientii nostri, speram ca vor fi factorii decisivi in a folosi serviciile noastre integrate in functie de necesitatile si bugetul dumneavoastra.