Despre

Postavaria Romana a luat fiinta in anul 1925 la Cernauti ca ,, societate anonima pe actiuni’’, iar in anii 1936-1937 si-a mutat sediul social si lucrativ la Bucuresti pe amplasamentul actual.

Pornita si fiintand ca intreprindere textila prestigioasa, in anul 1990 Postavaria Romana obtine personalitate juridica si redevine societate pe actiuni.

In anul 1995 Postavaria Romana s-a privatizat , actualmente fiind o societate cu capital 100% privat.

Ultimii 10 ani au fost hotaratori fiind o perioada de dezvoltare si diversificare a activitatii in sfera serviciilor, societatatea ancorandu-se mult mai realist la economia de piata actuala.

In anul 2005 se inaugureaza Hotel EST ***, un hotel modern clasificat la trei stele, care ofera servicii complete si care are toate dotarile necesare pentru satisfacerea turistilor.

In anul 2007 se deschide Curatatoria Ecologica si Spalatoria Auto.

Curatatoria Ecologica textila detine utilaje de ultima generatie avand linia de spalare si curatire ecologica complet automatizata.

Spalatoria Auto este o constructie noua adaptata perfect activitatii si are o gama variata de servicii, personal calificat si competent.

Postavaria Romana iaugureaza in anul 2008 Restaurantul EST**** intr-o locatie noua, eleganta perfecta pentru diverse tipuri de evenimente nunti, botezuri, zile onomastice, petreceri corporate sau conferinte pana la parastase si comemorari.

Postavaria Romana, in ultimii ani este intr-un proces continuu de reinnoire si investitii, reabilitandu-se termic cladirile si modernizand infrastructura.

Postavaria Romana are o parte din  spatiile sale inchiriate asigurand toate conditiile necesare desfasurarii de activitati de productie, depozitare, magazine, sali de prezentare, activitati sportive si birouri moderne pentru firme.